اثرات مخرب نوشابه

نوشابه : اسید فسفوریک و اسیدهای دیگر در پوکی استخوان و کاهش کلسیم بدن نقش فوق العاده مخربی دارند، به  طوری که این نو شابه‌ها اجازه جذب کلسیم به بدن را نمی دهند. 

نوشابه

به نو شابه های گازدار، کافئین افزوده می شود تا در مصرف کنندگان اعتیاد و وابستگی ایجاد کند. کافئین موجود در نو شابه‌های گازدار، با سرعت بیشتری در مقایسه با نوشیدنی های دیگر حاوی کافئین مانند قهوه جذب بدن می‌شود. کافئین موجب بر هم خوردن نظم خواب می‌شود، نشانه‌های پیش از قاعدگی را تشدید می‌کند و سبب کم آبی بدن می گردد.

اما اگر به هردلیلی تمایل به مصرف نو شابه‌های رژیمی دارید، نوشابه بدون کالری در بین نو شابه‌ها بهترین گزینه است و در واقع انتخابی بین بد و بدتر!!! طی تحقیقات اخیر ثابت شده است نوشابه زیرو فاقد کالری، چربی، کربوهیدرات، کلسترول و شکر است.

نو شابه ها در واقع فایده‌ای هم برای بدن ندارند زیرا علاوه بر موارد ذکر شده فاقد پروتئین، فیبر، ویتامین ث ، ویتامین آ، کلسیم و آهن نیز می باشند . بسیاری از افراد از نو شابه‌های رژیمی به عنوان برطرف کننده تشنگی در طول روز استفاده می‌کنند، آسپارتام موجود در آن‌ها تأثیر مستقیمی روی افزایش اشتها دارد زیرا باعث افزایش چاقی نیز می‌شوند.

بالا رفتن و کاهش ناگهانی قند خون و تولید انسولین بیشتر،مهم‌ترین عامل ایجاد گرسنگی و میل بیشتر به غذا است. مصرف گاه‌به‌گاه و تفننی نو شابه‌های رژیمی مشکلی ایجاد نمی‌کند اما مصرف مداوم باعث بیماری‌های گوارشی و مشکلات لثه ودندان می شود.

نو شابه‌های گازدار موجب پدید آمدن محیطی اسیدی در معده می شود، به طوری که در مسیر دستگاه گوارش، فقط معده توانPH مقاومت در برابر چنین محیط اسیدی را دارد؛ اما در دیگر اعضای دستگاه گوارش بدن همچون دهان، گلو و مری، در پی مصرف نو شابه‌های گازدار، محیط اسیدی ناهنجاری ایجاد می‌شود. مخاط دهان، گلو و مری در برابر اسید، بسیار حساس و آسیب پذیر می شود.

منبع : alamto.com

مطالب مرتبط :

نو شابه باعث بیماری قلبی

مصرف نو شابه باعث چاقی کودکان میشود

اطلاعات پزشکی

بیشتر بخوانید

نظر و پیشنهاد بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *